Alaskas fluefiskeri paradis

Har du drømt om at udforske ødemarken i Alaska? Gå fluefiskeri på landets levende vand? Søgning efter store rainbow tarmkanalen?

Godt deltage Alaska flyve fiskeri flyde ture sammen med Bristol Bay kysten i Alaska. Fluefiskeri float ture leveret en spændende måde at opdage og gå fluefiskeri i denne enorme vildmark. Fantasere camping på bredden af fjerne stream, østlige strøg indtil midnat.

Vågn op til den beroligende lyd af salmons fosser og sprøjt vej op strøm. Disse flyde tur er untended for fiskeri kun og de fleste float rejse eventyr der fokuserer på flyve fisk ekspeditioner og en hel del lettere at fjols fisk.

Alaska float ture udnytte talrige floder i regionen i Katmai Nation Park, som omfatter Grizzly Creek, Moraine Creek og Alagnak floden. Flydende ture eventyr, som Ed Blank eventyr på flue har været flyder disse tre floder i næsten 15 år nu, og de har stor tillid til kvalitet af deres ture. Disse eventyr understreger dog, at fluefiskeri er alle de gør, og dermed ingen spins fisk er tilladt.

En favorit måde at flyve fisk er på Alaska flyde tur du kan prøve en af de tre fjerne float ture, adventure-pakke tilbyder til floder i Katmai National Park. Eventyret har det største løb af laks. Regnbueørred er afsindigt vilde og kæmpe som det. Eventyret kan sætte dig på tre forskellige floder i Katmai. Alagnak river funktioner foråret tør flyve fiskeri efter store laks kører, regnbueørred, nogle af de store ørreder i verden som dem moræne eller Grizzly Creek. Den sidstnævnte creek er adventure’s hemmelige lille flod, der måske kan udfordre din udholdenhed evne. Fluefiskeri float ture tilbyde en spændende og fascinerende måde at opleve dette store fiskeri sceneri.

Som bekendt omfatter en float tur, camping. Vil du boarding en float planer flyve til en sø beliggende på floden op foran dig har valgt: det er behageligt, camping, i betragtning af at du kan bringe masser af gear. Du kan bære masser af søvn på telte til nem stand-up læ, en spisestue telt med vejr bevis skærm og meget af velsmagende friske mad og et par af vin, der vil confect nogen lodge på landet, for nogle campingpladsen kan ses for at være en lille pris at betale for at opleve et liv i nærheden af en flod, herunder det ekstra sjovt fiskeri sport og vilde liv surfing tid at virkelig betaler ud.

En af de eventyr favorit stenbrud er ørred specielt regnbueørred og eventyr elsker fluefiskeri for dem. Kun få af floderne er på flue fiskeri alene, men uanset af floden forordninger. Alaska fluefiskeri politikker har brug for en krog, og strengt ingen barb for alle regnbuer og overgang til disse regnbuer er påkrævet så godt.

De store regnbuer vægt varierer fra 5 til 12 pounds og nogle flyve fisk landede på fisk inden for 15 pounds vægt interval. Forskellige arter af char, brayling og laks tilføjer til opstemthed hver dag af rejsen. Alt du skal gøre, hvad enten du kan lide at flyve fisk tørflue for regnbueørred eller støbt en ti vægt for en konge laks vægtning 60 pounds.

For at nyde denne cool fluefiskeri escapade, kan du blot tilmelde dig nogle eventyr ofrene for minderne om en levetid og den bedste regnbueørred, laks, fjeldørred og brayling fluefiskeri i Alaska. Adventure-pakke tilbyder de fineste float ture i hele landet. Opleve den Alaskas wild langt væk fra folkemængderne, det sted du ønsker at være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.